READING

Yoga Privéles & Workshops

Yoga Privéles & Workshops

Verdiep je yogapractise – Privéles yoga in Amsterdam West en op locatie.

Thuis je yogamatje uitrollen en een uurtje je yogaoefeningen doen. Het klinkt ideaal, want voor een goede yogasessie hoef je de deur natuurlijk niet uit. Maar toch is het voor veel mensen een behoorlijke drempel. Want waar begin je eigenlijk? Hoe ging die fijne serie ook alweer? En doe ik de oefeningen eigenlijk wel goed?

Om te beginnen met een eigen yogapractise helpt het om te weten hoe je op een handige manier de oefeningen aan elkaar rijgt. Wanneer doe ik pranayama, meditatie, en welke warm-up oefeningen kan ik doen om me voor te bereiden op meer uitdagende asana’s? Dit alles leer je tijdens een privéles yoga. Ook als je een gezondheidsklacht hebt kunnen privélessen een uitkomst zijn. Je leert welke oefeningen je helpen bij het herstel en waar je op moet letten om blessures te vermijden. Uiteraard is er in vergelijking met een groepsles veel meer ruimte voor persoonlijke aanwijzingen.

De docent

De lessen worden gegeven door Saskia Grootegoed, yogadocent en yogatherapeut, gespecialiseerd in rug- en spanningsklachten.

In een privéles kunnen verschillende dingen aan bod komen: asana’s (houdingen), pranayama (ademtechnieken), maar ook mediatie of lessen over de yogafilosofie. Je kiest zelf wat het beste bij jou past.

Op zoek naar een personal yoga teacher die me kon helpen met mijn heftige rugpijn kwam ik bij Saskia terecht. Er was meteen een klik. Nu, bijna een jaar later, spreek ik nog steeds met haar af – afspraken waar ik altijd naar uitkijk omdat ik er veel aan heb. Saskia is niet alleen een fantastische yogajuf, bovendien iemand die naar je kijkt en je ook ziet, die luistert en je ook hoort. Ze doet de deur voor je open, letterlijk en figuurlijk, en dan is ze er voor je.

Ineke van Bronswijk, Amsterdam

 

Een keer een privéles uitproberen?  Boek dan nu een proefles*

* eenmalig  € 30,-

Ja, ik wil graag meer informatie:


    INSTAGRAM