READING

Workshop Hatha Yoga Intensive met Bharat Shetty &#...

Workshop Hatha Yoga Intensive met Bharat Shetty – 3 mei

Krijg les van een van de beste Hatha yoga-docenten van dit moment. De Indiase Bharat Shetty doet dit voorjaar voor het eerst Nederland aan tijdens zijn Europese tournee. Mis deze unieke kans niet!

[CLICK HERE FOR ENGLISH]

Ik ben zeer verheugd dat mijn yogadocent naar Nederland komt om les te geven. In januari verbleef ik een maand in zijn yogaschool, zoals altijd weer een transformerende ervaring. Bharat Shetty’s lessen kenmerken zich door de precieze alignment van Iyengar Yoga, een constante focus op de ademhaling, veel techniek en boven alles een grote dosis vriendelijkheid en motivatie.

Over Bharat Shetty

De Indiase Bharat Shetty begon zijn yogapractise op zeer jonge leeftijd. Yoga hielp hem om grote gezondheidsproblemen en de gevolgen van een ernstig ongeluk te overwinnen. Shetty studeerde bij de beroemde Indiase yogagoeroe B.K.S. Iyengar en aan het Sivananda Yoga Instituut in India. Hij werd in zijn jonge jaren tweemaal ‘yoga champion’ bij de Himalaya Yoga Olympiade. Op zijn negentiende begon hij met lesgeven. In 2005 richtte hij het Indea Yoga Institute in Mysore op, waar hij op dit moment zowel Hatha als Asthanga Yoga doceert aan yogastudenten van over de hele wereld.

Workshops Bharat Shetty – woensdag 3 mei

10:00 – 12:00   Hatha Yoga Intensive – voor yogadocenten

Duik de diepte in tijdens een uitdagende asana-sessie.

Bandha, Kriya & Pranayama. Tips & trics voor het lesgeven.

Prijs: 30 euro

Sir Bharat Shetty & B.K.S. Iyengar

14:00 – 16:30 Mind, Body, Breath-workshop

De fundamenten van Hatha Yoga, toegelicht tijdens een lange yoga asana-sessie. Speciale aandacht voor de bandha’s, alignment en gebruik van de ademhaling in asana’s.

Prijs: 40 euro

18:30 – 21:00 Mind, Body, Breath-workshop

Introductie Hatha Yoga &  Yogafilosofie.

Fundamenten van Hatha Yoga, toegelicht tijdens een lange yoga asana-sessie. Speciale aandacht voor de bandha’s, alignment en gebruik van de ademhaling in asana’s.

Prijs: 40 euro

Deelname 2 workshops overdag: 65 euro, 1 dag + avond workshop: 70 euro, gehele dag 105 euro.

Locatie: Yoga Salon, Eerste van der Helststraat 70 – 1, de Pijp Amsterdam

Geef je op!

(er is beperkt plek)

    Na je aanmelding ontvang je meer praktische informatie.

     


    INSTAGRAM