READING

Yoga vakantie India

Yoga vakantie India

Tweeweekse yoga vakantie naar noord India & Rajasthan 

In februari 2020 organiseren we weer een yoga vakantie naar India. Je reist samen met yogadocente Saskia Grootegoed naar de magische woestijnstreek Rajasthan en de heilige yogaplaatsen van Noord-India.  

Dagelijkse yogalessen

Veilig en comfortabel op reis

Ontmoet inspirerende Indiase yogadocenten

Eerlijke en transparante prijs

In twee weken reizen we naar de volgende plekken in noord-India:

Delhi – Hoofdstad van India

Agra  – Bezoek aan de Taj Mahal  – met recht een van de mooiste bouwwerken van de wereld


Jaipur
– In de historische oude hoofdstad van Rajasthan (beter bekend als de roze stad) is bijna ieder huis geschilderd in het beroemde Indiase ‘terracotta pink’ – een waar feest voor het oog. Ontdek het dagelijkse Indiase leven in de oude straten en steegjes en vergaap je aan sjieke koopmanshuizen (haveli’s).

Pushkar – Een van de oudste steden van India en een magisch en rustig plaatsje in de woestijnstreek Rajasthan. Vroeg in de ochtend hoor je de dromerige chants van pilgrims en zie je buurtbewoners die een bad nemen in het heilige meer. Pushkar is ook the-place-to-be als je de beroemde Rajasthani souvenirs wilt kopen. Tassen, kleding, zilveren sieraden, de lijst is eindeloos.

Varanasi– Volgens sommigen de oudste stad van de wereld. Culturele hoofdstad van India, studiecentrum voor Sanskriet, Indiase filosofie en klassieke Indiase muziek. De stad ligt langs de Ganges en trekt jaarlijks duizenden (voornamelijk Indiase) toeristen en pelgrims die naar de stad komen voor een bad in de heilige rivier of vanwege de nabij gelegen geboorteplaats van Boeddha. Langs de oevers vind je eindeloos veel eeuwenoude gebouwen, tempels en kleurrijke types.

Rishikesh – Yogahoofdstad van de wereld. Rishikesh is een relatief klein stadje in de uitlopers van de Himalaya. De heilige Gangesrivier ontspringt hier niet ver vandaan. De lucht is hier heerlijk fris en het water van de Ganges kraakhelder. Rishikesh zelf is een mooi stadje langs beide oevers van de rivier. Je struikelt hier over de tempels, ashrams (spirituele centra), saddhu’s (asceten) en pelgrims uit alle delen van India. Hier dompel je jezelf helemaal onder in de spirit van yoga.

Binnenkort meer informatie over deze reis!

Houd mij op de hoogte

    Neem contact met ons op via:

    info@movimento-yogatravel.com

    Tel: 06-24557819

    Bekijk de foto’s van vorige reizen


    INSTAGRAM