Details Spirituele reis India 2020

Deze plaatsen gaan we bezoeken

Delhi – Op onze sightseeing tour zullen we ontdekken dat er in Delhi veel rustige en inspirerende plekken te vinden zijn. We bekijken de highlights en leren zo over de geschiedenis van India.

Agra  – Bezoek aan de Taj Mahal. Dit fenomenale bouwwerk werd gebouwd door de Indiase Moghul heerser Shah Jahan als mausoleum voor zijn geliefde echtgenote Mumtaz. Het is met recht een van de mooiste bouwwerken van de wereld.

Jaipur – In de historische oude hoofdstad van Rajasthan (beter bekend als de roze stad) is bijna ieder huis geschilderd in het beroemde Indiase ‘terracotta pink’ –  een waar feest voor het oog. Ontdek het dagelijkse Indiase leven in de oude straten en steegjes en vergaap je aan sjieke koopmanshuizen. We bezoeken het Astronomische Observatorium – met ingenieuze bouwwerken lazen astrologen hier eeuwen geleden al de tijd en de sterrenbeelden af aan de stand van de sterren. Uiteraard mag een bezoek aan het beroemde fort van Jaipur en het Paleis der Winden niet ontbreken aan ons bezoek in Jaipur.

Pushkar – Deze beroemde heilige plaats is sprookjesachtig mooi. Vroeg in de ochtend waaien de dromerige chants van pilgrims uit over het water van het heilige meer. Locals en pelgrims
nemen er een bad of doen er een handwasje. Onze yogalessen doen we heerlijk in de buitenlucht. Pushkar is ook the-place-to-be als je de beroemde Rajasthani souvenirs wilt kopen. Tassen, kleding, zilveren sieraden, het aanbod is eindeloos.

Varanasi – Denk je aan India en spiritualiteit, dan denk je aan Varanasi. Deze imposante stad is een van de oudste nog bewoonde steden van de wereld en tevens een belangrijke
spirituele en culturele plek in India. Varanasi trekt bezoekers van over de hele wereld; ze komen voor yoga, studie van Sanskriet of klassieke muziek of om een bad te nemen in de heilige rivier. Op de oever van de rivier zie je het Indiase leven in al haar facetten. Je vindt er eindeloos veel eeuwenoude gebouwen, tempels en kleurrijke types. We ontdekken de oude stad met een ervaren gids. Ook bezoeken we een lokale school en nemen de boot om de beroemde aarti (avondceremonie) vanaf het water te bekijken.

Rishikesh – Rishikesh is een relatief kleine stad in de uitlopers van de Himalaya. Dompel jezelf helemaal onder in de spirit van yoga. Over de jaren streken vele bekende yogaleraren hier neer om hun kennis over yoga en meditatie te verspreiden. We bezoeken de school van de beroemde yogaleraar Swami Sivananda, de Niketan ashram en ontdekken lokale yogascholen, ashrams en tempels. De heilige Gangesrivier ontspringt in de bergen boven Rishikesh. De lucht is heerlijk fris en het water van de Ganges kraakhelder. Een heerlijk relaxt einde van de yogavakantie.

Ik wil graag meer informatie over deze reis!

  Of neem contact met ons op via info@movimento-yogatravel.com of bel 06-24557819

  Kosten 

  Wij bieden een eerlijke prijs, inclusief alle overnachtingen, transportkosten, excursies en toegangsgelden. Dus geen onverwachte kosten na je boeking!

  • Prijs per persoon voor de yogareis: € 1850,-
  • Early birds korting! Betaal € 1795,- als je boekt en aanbetaalt voor 15 september.

   

  De reis is inclusief:

  • Pickup van de luchthaven naar het hotel in Delhi
  • Alle vervoerskosten tijdens de reis
  • 12 nachten in comfortabele hotels
  • Ontbijt en diner (vegetarisch). Op de laatste dag ontbijt en lunch.
  • Alle yoga- en meditatielessen
  • Toegang tot musea en monumenten

   

  Exclusief:

  • Retourvlucht India
  • Reisverzekering (verplicht)
  • Toeslag eenpersoonskamer. De reissom is gebaseerd op basis van een gedeelde kamer. De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt €350,-
  • Drankjes en maaltijden buiten het programma
  • Alcoholische en niet-vegetarische versnaperingen
  • Excursies buiten het programma
  • Extra kosten, zoals tips, wasserette, roomservice, bagageservice
  • Bemiddeling andere reisarrangementen in India € 25,-

   

  * De reis gaat door bij voldoende deelnemers

   

   

  INSTAGRAM