READING

Mijlpalen – Diploma Hypnotherapie behaald!

Mijlpalen – Diploma Hypnotherapie behaald!

Een heugelijk moment vorige week: ik behaalde mijn diploma voor het eerste jaar van de opleiding tot hypnotherapeut. Het idee om een opleiding tot therapeut te volgen, speelde al een tijd door mijn hoofd. Afgelopen september nam ik uiteindelijk de definitieve beslissing en begon aan de boeiende opleiding voor hypnotherapeut. Mensen die mij kennen weten dat hypnose, de werking van de menselijke geest en het onbewuste me al langer bezighouden. Hoe ongelofelijk krachtig hypnose is, ondervond ik zelf meerdere malen. Ik ben niet echt het type van de mysterieuze ervaringen die je spontaan genezen van van alles en nog wat. Daarom was het voor mij extra bijzonder om te ervaren dat het mogelijk bleek om tijdens welgeteld één hypnosesessie een groot obstakel uit mijn leven te verwijderen. Een andere keer lukte het om hardnekkige onbewuste patronen te doorzien, wat uiteindelijk leidde tot grote inzichten en verandering. Beide ervaringen hebben me geïnspireerd om me verder te verdiepen in dit bijzondere vak. Met het diploma voor het eerste jaar op zak kan ik geleidelijk gaan beginnen met het opstarten van mijn praktijk. Daarover en over de fascinerende wereld van hypnotherapie snel meer!


INSTAGRAM